Flexivogn

Flexivogn er en flott turvogn for deg som skal gå på tur med fire barn. Med Flexi turvogn kommer du og barna ut i nærmiljøet på en enkel og sikker måte.

Se kortfilmen av vognen i bruk her:

Flexivogn – kort film

Se langfilmen av vognen i bruk her:

Flexivogn

Som produsent ønsker Jæren Industripartner at Flexivognen skal bli til stor glede og nytte når du går på tur med flere barn, hvor det til stunder kan være både to og tre eller fire barn som er trøtte og som ønsker å bli kjørt. Flexivognen er en fin barnevogn for alle barnehager.  En barnehagevogn som gjør det lett og morsomt å gå på tur og som det er plass til å ta med seg litt leker og utstyr i.

Du kan bestille Flexivogn og Kalesje til den i vår nettbutikk sende bestilling til flexi@jias.no eller ta kontakt på tlf: 92216487

Tilbakemeldinger

Vi bruker vognen ofte. Den er veldig populær når vi går turer med de små. Absolutt en vogn jeg vil anbefale andre barnehager.

BLÅTINDEN BARNEHAGE, Hilde Valland

www.blaatinden.barnehage.no

Vi er veldig godt fornøyde med de to nye vognene vi nettopp kjøpte. Har prøvd dem på sørpeføre, på snøføre og ellers. Kjempegode vogner. Dette åpnet en helt ny verden for oss. Nå får vi med oss alle på tur. Barna er så stolte der de sitter som prinser og prinsesser med rak rygg når vi går på tur. Nå gleder vi oss til vi får regntrekkene som vi også bestilte.

KATTEMSKOGEN BARNEHAGE, Hilde Helgemo

www.kattemskogen.no

Vi ønsker å bestille 1 flexi vogn til barnehagen vår. Vi har kjøpt en fra dere før og er veldig fornøyd.

RAVNANGER BARNEHAGE, Hilde Aardal

www.ravnanger.barnehage.no

Jeg har Flexivogna og er kjempefornøyd 🙂 Nå ønsker jeg og bestille regntrekket/kalesjen.

LILLE PARALLELLEN BARNEHAGE, Vibeke Uteng Johansen

www.lilleparallellen.barnehageside.no

Click here to add your own text