Flexivogn | Vedlikehold

Vognen er laget av materialer som er nesten vedlikeholdsfrie og som vil vare lenge. Noen komponenter som hjul, bremseklosser og seteputer vil naturligvis slites ned etter en tid alt etter hvor mye vognen brukes. Dette vil være reservedeler som kan bestilles etter behov.

Monteringen av disse delene er enkel og dere kan gjøre det selv eller få et lokalt sykkelverksted, eller noen andre nevenyttige folk til å gjøre det.

Den kan lett rengjøres med spyling av vann-slange. (Må ikkje brukes høytrykksspyler)

Det gis 2 års garanti på slitedeler som hjul og bremser. På vognen for øvrig gis det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Vognens kjøpsdato er bekreftet i fakturaen vedrørende kjøpet, og gir deg som kjøper garanti og rettigheter i følge kjøpsloven.

NB! Seteputer som rives i stykker, eller deler som går i stykker som følge av uforsvarlig bruk, dekkes ikke av garantien.

Vognen er mønsterbeskyttet og vognens produksjons-nummer er stemplet inn i materialet utvendig, bak på bunnrammen. Dette nummer bør eier av vognen notere, slik at du vet eksakt hvilken vogn som er din dersom den skulle komme bort.

Vedlagt i alle nye vogner vi sender ut ligger det et skriv med informasjon om diverse, men i fall dette kommer bort kan du og laste dette skriv ned her:

Klikk her for å laste ned informasjon om Justering av bremser

Klikk her for å laste ned informasjon om Montering av festebrakett for å feste seter ekstra godt

Klikk her for å laste ned informasjon om Klargjøring av flexivogn

Annen informasjon:

Klikk her for å laste ned informasjon om Montering av kalesje

Reservedeler kan enten bestilles i vår nettbutikk eller ta kontakt på epost eller tlf :

nettbutikk.jias.no

epost: flexi@jias.no

mob: 922 16 487

Del på Facebook