Midt i blinken til transport av barn for barnehager, familiebarnehager, dagmammaer

Flexivogn- barnehage turvogn er midt i blinken til transport og turer med barn for barnehager, familiebarnehager, dagmammaer og andre.

Materialene er for det meste aluminium, den er rustfri, og den veier kun 17 kg.

Vognen er kun 63 cm bred, og går derfor lett inn i buss og gjennom vanlige dører. Den kan tas med i en stasjonsvogn.

Barnevognen er slik at selv barn på 2 år kan gå inn og ut av vognen uten at voksne trenger å løfte dem.

Barna sitter på seter med rygg- og hodestøtte, og de kan om ønskelig spennes fast med sikkerhetsseler. Seteputene er av materialet Termolon som har lukket cellestruktur. Putene er myke og fjærende samtidig som de er varme å sitte på og trekker ikke vann. Du kan vaske og spyle vognen etter turen, uten at vannet trekker inn i stoffet.

Setene i Flexi barnevogn kan enkelt tas av – noe som letter rengjøring, transport og lagring av vognen.

Flexivogn har kulelager i hjulene, vanlig flexivogn er utstyrt med kjøre- og parkeringsbrems mens flexivogn med svinghjul er utstyrt med parkeringsbrems. Selve hjulbanen er av et stoff som kalles Evalett. Dette stoffet er mykt, fjærende og nesten likt et luftfylt dekk. Fordelen er at dette er kompakt og punkteringsfritt.

Flexivognen er godt utstyrt med refleksfelter.

Når du går på tur med fire barn i Flexivogn, vil du ut fra fysiske forhold (vekt x arm) merke at det er lettere å snu den vanlige flexivognen ved å løfte opp håndtaket og slik justere retningen du skal gå tur i – fremfor å forsøke å presse håndtaket ned slik at forhjulene løftes og så snu. Flexivognen med svingbare hjul gjør det enda lettere å snu vogna.